Normalt spiller vi Stableford runder med start onsdag formiddag. 


Tilmelding sker senest søndag kl 20:00 før onsdagen, hvor du vil spille. Du går i Golfbox under Lokalturnering. Her tilmelder du dig kommende onsdags Seniorturnering.


Efter afslutning af spillet om onsdagen, skal du og dine medspillere indrapportere Jeres score via det link, som man hver for sig har fået i en mail om turneringen.Når du har indtastet din score på appen efter dagens spil, behøver du ikke gøre mere. Systemet og en af de turneringsansvarlige vil sørge for at alt bliver indberettet i golfbox således at handicap til stadighed vil være opdateret. Det er vigtigt at både 18 hullers spil og 9 hullers spil bliver indberettet.

Dit scorekort skal være korrekt udfyldt og med underskrift af din markør og afleveres enten i vores chatol i mellemgangen (i sprækken) eller til en af de turneringsansvarlige. Hvis du ønsker at indrapportere din score via appen hjemmefra, kan du tage  et billede af scorekortet og så foretage din indtastning hjemme.

Scorekortet skal være afleveret  samme dag for at komme i betragtning til den kommende præmieuddeling.

Ligeså skal din scoreindtastning ske samme dag som spillet har fundet sted.

Har du problemer og ønsker hjælp, er vi i bestyrelsen meget gerne behjælpelige.

 

Som beskrevet i informations afsnittet, vil rækkerne blive ændret til både at være med dame og herrer for 18 og 9 hullers spil. Dog skal det bemærkes, at har man et hcp hvor spillehandicappet (tildelte slag) er højere end 48, vil herrer blive sat til spillehandicap 48 fra tee 53 og damer til spillehandicap 48 fra tee 49.


I løbet af sæsonen er der special turneringer, hvor der indgår bespisning incl.drikkevare.. Af disse turneringer vil det fremgå ved tilmelding i Golfbox hvordan og hvor meget der skal betales for turneringsfee og maden.


Der vil også i løbet af sæsonen blive arrangeret spil for medlemmer af Kongegolf på en af de andre 3 baner (Asserbo, Hornbæk, Fredensborg). Alle medlemmer af Seniorklubben kan deltage. Er du medlem af Kongegolf er det gratis og øvrige medlemmer skal betale greenfee.


Du kan orientere dig om planerne for de kommende onsdage i vores Turneringsprogram.

Ved specielle turneringer vil Turneringsledelsen orientere om Tilmelding og andre særlige emner såsom Turneringsform mv.

Generalforsamling og vinsmagning 2021

Ved 11-tiden begyndte medlemmerne at smage på den vin som skal brufes til gaver i sommeren 2022

Herefter afholdtes generalforsamlingen

Nu blev det tid til at takke Pierre Helmersen som er revisor samt Heidi og Michelle for den gode mad

Nu blev det tid til præmieoverrækkelsen som Jacob tog sig af

1. præmie til

Ulrik Sort, Georges Adelfeldt og Henning Deichmann

2. præmie til

Alice Berntsen, Hans Henrik Hauberg og Jøn Petersen

3. præmie til

Pia P. Petersen, Inge Mærsk og Svens Gottlieb