Pinkball som enkeltspil

 

Ved turneringens start skal du præsentere turneringsledelsen for en bold, som bliver mærket af turneringsledelsen med et nummer. 

 

Denne bold spiller du med som din turneringsbold ("Pinkball").  Så længe du spiller med din Pinkball, får du dobbelt op på de stableford point, som du præsterer.

 

Hvis du slår din Pinkball Out-of-Bounds eller mister den, er den død og efterfølgende spil giver normale stableford points.

Slår du en provisorisk bold og efterfølgende finder din Pinkball, er din Pinkball stadig i spil, medmindre du har slået til din provisoriske bold fra et sted længere fremme på banen, end der hvor din Pinkball findes. 

Dog er det sådan, at en Pinkball, som slås i vandet og fiskes op, stadig er levende og bruges som Pinkball i det videre spil.


Din indrapporterede score indgår i uge-resultaterne for måneden og præmier fra Pinkball gives derfor ved efterfølgende præmiedag.


Pinkball som holdspil

Ved turneringens start Får holdet på 3 spillere  udleveret en pinkball.

Denne bold spiller I med som jeres turneringsbold. 


Holdet aftaler hvem, der spiller hvilke huller, og hver spiller skal spille ialt 3 huller med pinkball (hvis man kun spiller 9 huller)


Den spiller som spiller med pinkball, får dobbelt op på points (de øvrige spilleres points er normale)

Hvis man slår sin Pinkball Out-of-Bounds eller mister den, er den død og efterfølgende spil giver normale stableford points.

Slår man  en provisorisk bold og efterfølgende finder Pinkball, er  Pinkball stadig i spil, medmindre man har slået til den provisoriske bold fra et sted længere fremme på banen, end der hvor  Pinkball findes. 

Dog er det sådan, at en Pinkball, som slås i vandet og fiskes op, stadig er levende og bruges som Pinkball i det videre spil.